Päivän Sana 17.01.2018
Apostolina olen saanut tehtäväkseni auttaa Jumalan valittuja uskomaan, tuntemaan pyhän totuuden ja toivoen odottamaan ikuista elämää.

Tit. 1:1-2

Hevibändi HB jyrisi riparilaisille

Viime perjantaina Masalassa järisi. Kyse ei ollut seismisestä toiminnasta vaan hengellisestä musiikkista. Monitoimitalolla pauhasivat sähkökitarat, basso ja rummut.

 

HB koostuu kuudesta jäsenestä: Johanna, Antti, Samuel, ”Bob”, Sofia ja Tuomas.

 

Masalan monitoimitalo sai vieraakseen HB nimisen orkesterin joka on Suomen tunnetuimpia gospel-bändejä. HB:n musiikki edustaa tyylillisesti sinfonista, paikoin jopa eeppisiin mittoihin yltävää, metallia.

 

Kappaleiden välissä Laulaja Johanna kertoi omista kokemuksistaan rippikoulussa.

Konsertti kuului kesän rippikoulujen ohjelmaan. Mukaan oli kutsuttu kaikki riparilaiset. Konsertteja järjestettiin kaksin kappalein, jotta kaikki rippikouluryhmät saatiin mahtumaan. Tapahtumaa olivat järjestämässä sekä seurakunnan nuorisotyö että Kirkkonummen kunnan nuorisotyö.

 

Ammattimaista heviä

 

HB otti tilan haltuun ammattimaisella otteella. Bändin kokemuksen huomasi yleisölle suunnatuista puheissa ja lavakarismasta.

 

Kuulijakunnasta löytyi monia vannoutuneita hevi-diggareita, joiden niskojen liikeradasta ja suosionosoituksista kuuli, että konserteille oli tilausta.

 

HB:n musiikissa isossa osassa ovat virtuositeetti, heleän kaunis laulu sekä rehellinen ja vilpitön lyriikka, joka ei aristele, kun lauletaan hengellisistä teemoista. Bändin mukaan sitä on verrattu jopa Suomen metalli-musiikin kärkinimeen Nightwishiin.

 

Keikalla kuultiin kattava määrä bändin tuotannosta. Erityisesti omalla kohdalla sellaiset kappaleet kuin ”Herralle kiitos”, ”Valvokaa” ja ”Hän puhuu” olivat sellaisia täsmäohjuksia, jotka löysivät  tiensä jälleen kerran tämän rokki-kaljuunan sydämeen.

 

Teksti: Kimmo Keskinen
Kuvat: Laura Hiltunen

 

 

Katso myös:

 

Kuuntele:

Julkaistu 3.6.2010 15:17 | sivu pävitetty 3.6.2010 klo 15:57:33
Kirkkonummen Seurakuntayhtymä
PL 26, 02401 Kirkkonummi
Seurakunnantie 1
Puhelinkeskus (09) 80501
Fax (09) 853 3169
www.kirkkonummenseurakunnat.fi
Avoinna: ma-pe klo 9.00 - 15.00
Kesä-, heinä- ja elokuussa:
ma-to klo 9.00 - 11.30 ja 12.30 - 15.00
pe suljettu