Päivän Sana 27.07.2017
täytä lupauksesi Korkeimmalle.

Ps. 50:14

Enkelien sunnuntaina perhemessuun

Perhemessujen yhteydessä on esillä lasten taideteoksia.– Enkelit ovat valkoisia ja punaisia. Niillä on siivet ja ne lentävät joka paikkaan.

Nämä enkeliajatukset syntyivät Masalan päiväkerhon lapsilta heidän pohtiessaan enkelin tehtäviä.

Sunnuntaina 30.10. on mikkelinpäivä eli enkelien päivä. Silloin vietetään Kirkkonummen ja Masalan kirkoissa sekä Veikkolan seurakuntakodilla perhemessua.

Lasten kerhoissa tekemät taideteokset ovat kaikkien ihailtavina. Lapsilla on oma osuutensa myös messun toteutuksessa.

Perhemessuun ovat tervetulleita kaikki: äidit, isät, sisarukset, isovanhemmat ja kaikki ne, jotka haluavat viettää yhteistä messua. Messun jälkeen voi istahtaa soppalounaalle.

Perhemessut sunnuntaina 30.9.

Messuja on toteuttamassa kerholaisia ja lapsityöntekijöitä. Kaikissa kolmessa paikassa messun jälkeen on tarjolla soppalounas. Hinta 5 €, lapset ilmaiseksi.

• klo 10 , Tallinmäki 1
    Toimittaa Leena Salmensaari; kanttorina Mari Sirén. Mukana Lea Kujanpää, huilu; lapsikuoro Pääskyset; joukkuevoimisteluryhmä Kielot.
  • Klo 12 , Kisapolku 1
    Toimittaa Riittaleena Tuomi; kanttorina Johanna Salmela. Mukana lapsikuoro Tuikut.
  • Klo 16 , Tinantie 4
    Toimittaa Terho Haataja; kanttorina Ilona Nyman. Lapsikuoro Tähti;
    Linnea Nieminen, piano.
    Erityisesti kutsumme isovanhempia mukaan perhemessuun. Kolehdiksi voi tuoda kuivamuonaa ja säilykkeitä alueen vähävaraisille jaettavaksi.

Tarja Jänkä

Julkaistu 27.9.2012 09:17 | sivu pävitetty 27.9.2012 klo 09:25:15