Päivän Sana 30.04.2017
- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.

Aam. 8:11

Bongaa lintuja Kirkkonummen kirkolta

Kuva: Terho Haataja

Bongaa kirkolta -lintutapahtumassa tarkkaillaan sunnuntaiaamuna 5.6. klo 6–10 Kirkkonummen kuntakeskuksen lintuja Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkon tapulilta.

Sunnuntaiaamuna on aivan erityinen tunnelma, ja yllättäviäkin havaintoja voi tehdä. Tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin. Voit tulla mukaan vain osaksi aikaa ja myöhemminkin kuin heti kuudelta.

Tapahtuman asiantuntijat, pappi ja lintuharrastaja Linus Stråhlman sekä muut lintumiehet ja -naiset, auttavat lintujen tunnistamisessa sekä antavat tietoa lintuharrastuksesta ja luonnon suojelemista.

Varustaudu sään mukaisilla, riittävän lämpimillä vaatteilla. Tapahtuman järjestäjät ottavat mukaan kaukoputkia, ja voit halutessasi tuoda mukanasi omat kiikarit tai kaukoputken. Tapulissa on tarjolla kahvia ja teetä.

Luomakunnan sunnuntai

Tapahtuma alkaa klo 6 psalmin lukemisella ja siunauksella. Tapahtuman jälkeen klo 10 voit halutessasi osallistua kirkossa Luomakunnan sunnuntain messuun, jonka toimittavat Terho Haataja ja Linus Stråhlman.

Bongaa kirkolta -lintutapahtuma järjestetään samaan aikaan myös Helsingin tuomiokirkkoseurakunnassa ja Laitilan seurakunnassa.

Tapahtuman jälkeen tunnelmia ja havaintoja voi lukea sivulta . Seurakuntien lisäksi tapahtuman järjestäjänä on kristillinen ympäristöjärjestö .

Lisätietoja: ja

Julkaistu 30.5.2016 19:25 | sivu pävitetty 2.6.2016 klo 12:42:35