Päivän Sana 30.04.2017
- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.

Aam. 8:11

Ami, Monica ja Raamatun naiset

Ami ja Monica Aspelund pitävät konsertin Kirkkonummen kirkossa ensi sunnuntaina. Lipputulot menevät Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

– Tulemme Kirkkonummelle aivan uuden ohjelmiston kanssa. Edessä on haasteellinen konsertti, kertoo Ami Aspelund.

Ami ja Monica Aspelundin konsertin kehyksenä on tarina Raamatun naisista Saarasta, Rebekasta, Leasta ja Rakelista.

Dramaattisia naiskohtaloita

– Olemme löytäneet Mooseksen kirjoista todella mielenkiintoisia naiskohtaloista.

Naisten vaiheet ovat dramaattisia. Kolme heistä pelkää jäävänsä hedelmättömiksi, mutta monien vaiheiden jälkeen saavat kuitenkin lapsia.

Musiikki ja otteet Raamatusta vuorottelevat. Aspelundien säestäjänä toimii Jasse Varpama.

– Näissä tarinoissa on aineksia isompaankin draamaan. Olemme Monican kanssa ajatelleet kehittää ohjelmistoa tulevaisuudessa näytelmän suuntaan, paljastaa Ami.

Omaa tuotantoa ja perinteistä gospelia

Kappaleista osa on perinteistä gospelia kuten Amazing Grace ja Sometimes I Feel Like a Motherless Child. Suurin osa niistä on kuitenkin Amin, Monican tai Jasse Varpaman käsialaa. Mukaan mahtuu myös pari Edith Södergranin runoihin sävellettyä laulua.

Aivan uutta tuotantoa on Jasse Varpaman säveltämä ja Ami Aspelundin sanoittama My People.

Ami ja Monica Aspelundin kevätkonsertti
Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkko
Su 15.3 klo 18
Ohjelmaliput 15 €
ovelta tuntia ennen konserttia.

Konsertin järjestää Kirkkonummen suomalaisen ja ruotsinkielisen seurakunnan diakoniatyö. Konsertti on kaksikielinen.

Julkaistu 12.3.2009 15:59 | sivu pävitetty 12.3.2009 klo 20:37:58