Kokkikerhoissa on vielä tilaa keskustassa ja Veikkolassa

Koululaisten kerhot ovat täynnä yllätyksiä

 

Iloinen rupattelu kaikuu kerhotiloissa taas kun koululaisten kerhot avasivat ovensa. Kerhon aloittaminen voi olla ekaluokkalaiselle ihan ensimmäinen harrastus ja jännitystä on kerhopaikoilla ilmassa. Aiemmin kerhoissa käyneille paikat ovat jo tutut ja innolla toimitaan oppaina uusille kerholaisille.

 

Kerhot ovatkin parhaimmillaan paikkoja, joissa tehdään ja opitaan yhdessä. Kokkikerho on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta ja onkin hyvä muistaa että kokkailuharjoitusten lisäksi kerho on myös pelaamista, leikkimistä, askartelua ja yhdessä toimimiseen oppimista.

Kynttilän sytytys omalla vuorollaan on oma elämys sekin. Yhdessä nuorten kerhonohjaajien kanssa kynttilä saadaan syttymään ja yllätys kultaisesta laatikosta paljastuu. Yllätys on tällä viikolla haarukka ja veitsi, jotka nostetaan kultaisesta laatikosta esiin. Kerhonohjaaja kertoo että Raamattuakin voi syödä. Pari kerholaista kikattaa ja lopulta kerhohartaudessa selviää miten se on mahdollista.

 

Kerhonohjaajalle voi jutella kerhon lomassa itselle tärkeistä asioista, myös vaikeista jutuista. Kerhonohjaajaan voi luottaa. Vanhimmat kerholaiset odottavat jo sitä, että pääsevät rippikoulun jälkeen itse ohjaajiksi. Kerhoissa käyminen on polku täynnä mukavia ja elämän makuisia yllätyksiä.

 

Keskustan ja Veikkolan kokkikerhoihin voi ilmoittautua vielä mukaan. Linkki löytyy nuoren seurakunnan nettisivuilta Kosmoksesta:

Julkaistu 26.9.2017 11:02
Kirkkonummen Seurakuntayhtymä
PL 26, 02401 Kirkkonummi
Seurakunnantie 1
Puhelinkeskus (09) 80501
Fax (09) 853 3169
www.kirkkonummenseurakunnat.fi
Avoinna: ma-pe klo 9.00 - 15.00
Kesä-, heinä- ja elokuussa:
ma-to klo 9.00 - 11.30 ja 12.30 - 15.00
pe suljettu