Päivän Sana 20.08.2017
Jeesus sanoi:
"Totisesti: kukaan ei ole profeetta omalla maallaan."

Luuk. 4:24

Tajunnanvirtaa

14.10.2014 – seurakuntalainen Erkki Porola

Aluksi sitaatti Wikipediasta. ”Kirjallisuudessa tajunnanvirta tai tajunnanvirtatekniikka tarkoittaa menetelmää tai menetelmiä, joilla ihmisen tajunnanvirtaa pyritään kuvaamaan, eli luomaan lukijalle kokemus jonkun henkilön sisäisestä havainto- ja ajatusmaailmasta.”

Rokataan taas, blogataan taas – Olen herännyt horroksesta, kirjoittelussani on ollut taukoa. ”Varsinaisen urani” bloggaajana tein Kotimaan verkkolehdessä vuosina 2007–12 lukijablogistina, hengentuotteita syntyi vajaat 600. Vuoden 2013 alussa minut monien muiden tavoin ulkoistettiin. Sen jälkeen en ole löytänyt itseni näköistä blogialustaa. Onkohan tässä käynyt niin, että en ole nähnyt metsää puilta? Ehkä minulle oikea foorumi onkin tämä kotiseurakunnan kimppablogi.

Miksi – Miksi koen kirjoittamisen niin tärkeäksi? Minulle tämä on tapa työstää ajatuksiani ja kokemuksiani, hahmotan elämääni paremmin kun näen mustaa valkoisella. Olen erakkoluonne, joten minulle bloggaaminen on eräänlainen ikkuna elämään, mahdollisuus ainakin yrittää pitää yhteyttä muihin ihmisiin. Kirjoitustyylini on itseni näköinen ja omakohtainen, joidenkin mielestä turhankin omakohtainen. En tiedä, onko omakohtaisuus enemmän etu vai haitta.

Miten – Miten suhtaudun bloggaamiseen? Mottoni on seuraava: Mitä enemmän panen itseni peliin, sitä enemmän voin voittaa – tai saada turpaan.

Erkki Porola