Päivän Sana 20.08.2017
Jeesus sanoi:
"Totisesti: kukaan ei ole profeetta omalla maallaan."

Luuk. 4:24

Kommentti

16.5.2009 – seurakuntalainen Erkki Porola

Tällä foorumilla yleisin kommentti on ”ei kommentteja”. Mistähän tämä johtuu? Tällä kertaa esitän nimenomaan kommentin, jonka lähetin eräällä toisella foorumilla olevaan blogi-kirjoitukseen.

Nimimerkki ”Muukalainen” esittää keskeisen ja perustellun kysymyksen: ”Kiinnostaako Jumala, kirkosta erillisenä käsitteenä? Jos, niin onko kirkko itse esteenä uskolle?” Mielestäni merkkejä tämänsuuntaisesta kehityksestä on havaittavissa.

Omalla kohdallani nykytilanne on se, että kolmiyhteinen Jumala tuntuu kiinnostavammalta, ja myös läheisemmältä, kuin kansankirkkomme instituutiona. Olen ”räpistellyt” mukana paikallisseurakunnan toiminnassa, mutta usein kuulemaani termiä ”seurakuntayhteys” en ole juurikaan tuntenut. Toki on mahdollista, että olen poikkeustapaus.

Erkki Porola

19.5.2009 klo 07:42:13
UrpoK kirjoittaa

Mä vähän luulen, että blogi seurakunnan sivulla on vielä aika outo juttu. Ihmiset eivät ole tottuneet siihen, että uskosta voi ihan oikeasti keskustella seurakunnan sivuilla.
Toivottavasti tähän tulee pian muutos. Verkko on täynnä uskonnollista keskustelua, mutta sitä käydään muualla kuin siellä missä sitä tarvittaisiin.