Päivän Sana 21.08.2017
Onnellinen se kansa,
jonka jumala on Herra,
kansa, jonka Herra on omakseen valinnut.

Ps. 33:12

Kallonkutistusta ensi hätään

26.8.2015 – perheneuvoja Tommi Sarlin

Askarruttavatko ihmissuhdeongelmat tai oma vointi? Uusi verkkopalvelu tarjoaa kallonkutistusta ensi hätään.

Osoitteessa Valomerkki.fi on avattu uusi , jossa perheneuvojina toimivat psykoterapeutit vastaavat lukijoiden ihmissuhteita tai henkistä hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. Valomerkki on pääkaupunkiseudun seurakuntien yhteinen verkkomedia.

Kallonkutistusta ensi hätään -palsta tarjoaa lukijoille vinkkejä siitä, miten he voivat parantaa omia ihmissuhteitaan tai oloaan erilaisten vinkkien tai terapeuttisten harjoitteiden avulla. Myös työelämän kysymyksiä voidaan käsitellä. Palstalla uskotaan siihen, että aina voidaan päästä pienin askelin eteenpäin tekemällä se, mikä juuri sillä hetkellä on mahdollista.

Palvelun leikkimielisestä nimestään huolimatta lukijoiden kysymyksiä pohtii kaksi raudanlujaa ammattilaista. Iiro Leino ja Kristiina Silander toimivat Helsingin perheasiain neuvottelukeskuksen perheneuvojina. Palstaa toimittaa Kirkkonummen perheneuvonnan Tommi Sarlin.

Verkossa toimii myös , jossa kysyä parisuhdekysymyksiin erikoistuneet kirkon perheneuvojat tarjoavat ammattitaitoaan parisuhteeseen ja muihin ihmissuhteisiin liittyvissä asioissa.

Kysymyksiä Kallonkutistusta ensi hätään -palveluun voi lähettää .

Tommi Sarlin, vs. perheneuvoja