Levähdä kirkossa alkaa Upinniemen Merikappelissa

Yhteystiedot:
Henri Kivijärvi
Tapahtuman kuvaus:

Miltä tuntuu katsella kirkkotilaa makuultaan tai sulkea silmät ja vain kuunnella musiikkia, raamatuntekstiä ja hiljaisuutta? Naapuriseurakunnassamme Siuntiossa on järjestetty Lepää kirkossa tilaisuuksia jo useamman kerran. Kirkkonummelaisten toiveesta mahdollisuuksia levähdyksiin on nyt myös Kirkkonummen kirkoissa.

Keväällä 2017 järjestetään levähdä kirkossa sarja, niin että yksi ilta vietetään kussakin Kirkkonummen kirkossa. Jokainen levähdyshetki on kirkkonsa ja toteuttajansa näköinen.

Ti 11.4. klo 18 Upinniemen Merikappeli (Henri Kivijärvi ja Lasse Mäki)

Ilmoittaudu tapahtumaan osoitteessa https://merikappeli.com

Su 23.4.klo 17 Masalan kirkko (Anna-Maija Kuutti-Manninen ja Mari Sirén)

Ti 2.5. klo 18 Kirkkonummen kirkko (Tuula Peura ja Ilona Nyman)

Ke 31.5. klo 18 Haapajärven kirkko (Johanna Siltala ja Johanna Salmela)

Levähdä kirkossa tilaisuuteen voit halutessasi ottaa mukaan oman makuualustan ja viltin. Levähdyshetken aikana kuullaan mietiskelyyn sopivia raamatuntekstejä ja rukouksia virikkeeksi sekä kanttorin soittamaa/laulamaa musiikkia hiljentymisen tueksi. Lepäämisen jälkeen on mahdollisuus osallistua lyhyeen ehtoollishetkeen tai keskustella pastorin kanssa.

Upinniemen rantatie , 02470 Kirkkonummi