Päivän Sana 10.12.2017
Jeesus sanoo:
"Sillä niin kuin salama välähtää ja valaisee taivaan äärestä ääreen, niin on Ihmisen Poika oleva ilmestymisensä päivänä."

Luuk. 17:24

Kunpa sinut tuntisin paremmin - tunnekeskeinen parisuhdekurssi Kirkkonummella

Tuntuuko joskus siltä, että riidat jumiutuvat samoihin asioihin?

Mietitkö, että voisiko asioita tehdä toisin?

Tulkaa mukaan luottamukselliseen työskentelyyn, jossa oma itsetuntemus lisääntyy ja saat välineitä hyvään muutokseen, jossa opit tuntemaan itseäsi ja kumppaniasi paremmin.

Tunnekeskeinen parisuhdekurssi on kanadalaisen Sue Johnsonin tunnekeskeiseen pariterapiaan perustuva parisuhdekurssi, jossa tutkitaan parisuhteen vuorovaikutusta sekä vuorovaikutustilanteiden taustalla vaikuttavia tunteita. Kurssi soveltuu pareille, jotka haluavat lisätä ymmärrystään omasta parisuhteestaan sekä parantaa keskinäistä yhteyttä ja läheisyyttä.

Tunnekeskeinen parisuhdekurssi on luonteeltaan intensiivinen, joten kurssille hakevien parien on pystyttävä osallistumaan kaikille kerroille ja sitoutumaan työskentelyyn. Kurssi ei sovellu pareille, joiden parisuhteessa on isoja, työstämättömiä ongelmia eikä silloin jos parisuhteessa on väkivaltaa tai liiallista päihteiden käyttöä. Kurssille hakeville pareille tehdään alkuhaastattelu, joka on osa kurssia. Kurssille mahtuu 8 paria.

Kurssi kokoontuu: Masalan kirkko, Tinantie 4, Kirkkonummi

seitsemän maanantai-iltaa klo 17-19 ja yksi lauantaipäivä klo 10-15. Kurssipäivät: ma 22.1.; ma 29.1.; ma 5.2.; ma 12.2.; ma 26.2.; 5.3.; la 10.3. ja ma 19.3.

Kurssin sisältö:

Kurssin sisältö koostuu luennoista, videoiden katsomisesta, kahden kesken tehtävistä harjoituksista ja kotitehtävistä. Kurssikirjana käytetään Sue Johnsonin kirjaa: Kunpa sinut tuntisin paremmin. Keskustelemalla tunnekeskeiseen parisuhteeseen. Kurssi on maksuton mutta kirjan kurssilaiset hankkivat itse.

Kurssikertojen aiheet:

1. Rakkauden ja kiintymyssuhteen ymmärtäminen

2. Kun yhteys katkeaa -Tuhoavat keskustelut

3. Arkojen kohtien tunnistaminen

4. Turvallisen perustan luominen

5. Kun yhteys löytyy -Pidä minut lähelläsi -keskustelut

6. Luottamuksen palauttaminen

7. Tunneyhteyden vahvistaminen seksin ja kosketuksen avulla. Rakkauden ylläpitäminen.

Ilmoittautuminen 18.12. mennessä:

ma-ti klo 13-14, to-pe klo 11-12 puh. 0400 889 315 tai sähköpostitse .

Kurssin vetäjät:

perheneuvojat Anja Saloheimo ja