Levähdä Haapajärven kirkossa+ehtoollishetki

Yhteystiedot:
Johanna Siltala 050 321 6252
Tapahtuman kuvaus:

Miltä tuntuu katsella kirkkotilaa makuultaan tai sulkea silmät ja vain kuunnella musiikkia, raamatuntekstiä ja hiljaisuutta? Naapuriseurakunnassamme Siuntiossa on järjestetty Lepää kirkossa tilaisuuksia jo useamman kerran. Kirkkonummelaisten toiveesta mahdollisuuksia levähdyksiin on nyt ollut myös Kirkkonummen kirkoissa.

Ke 31.5. klo 19 Haapajärven kirkko (Johanna Siltala, Johanna Salmela ja Lea Kujanpää)

Levähdä kirkossa tilaisuuteen voit halutessasi ottaa mukaan oman makuualustan ja viltin. Levähdyshetken aikana kuullaan mietiskelyyn sopivia raamatuntekstejä ja rukouksia virikkeeksi sekä laulu- ja soitinmusiikkia hiljentymisen tueksi. Lepäämisen jälkeen on mahdollisuus osallistua lyhyeen ehtoollishetkeen tai keskustella pastorin kanssa.

Puukirkontie 20 , Veikkola